Konu: ßunu oKu ve ßütün geziLeRde Kaynananı Yanına aL ! Perş. Ara. 11, 2008 4:44 pm
Bir gün gelin ve kaynanalar için gezi düzenlenmiş.Kaynanalar bi otobüse gelirler bir otobüse binmiş.Yola koyulmuşlar.Kaynanalar gelirken kaza yapmış ve hepsi diğer tarafı boylamış. Gelinlerin hepsi bir mezdeke havası açıp oynamaya başlamışlar ama yalnız bir tanesi arkaya geçip ağlamaya başlamış.Gelinler müziği kapatıp ağlayanın yanına gelmişler.Sormuşlar kadına "ne oldu yoksa kaynananı çok mu seviyordun?" kadın:Ya hayır ben kaynanamı getirmemiştim.
(ALıntıDr.)
Konu: Geri: ßunu oKu ve ßütün geziLeRde Kaynananı Yanına aL ! Perş. Ara. 11, 2008 5:04 pm
ayy süpermiş saoll canım
Konu: Geri: ßunu oKu ve ßütün geziLeRde Kaynananı Yanına aL ! Perş. Ara. 11, 2008 10:26 pm
ben annamadım ama yinede sağol
Konu: Geri: ßunu oKu ve ßütün geziLeRde Kaynananı Yanına aL ! Perş. Ara. 11, 2008 11:52 pm
tekrar oku iice cnm anlarsın çk qüzeL
Konu: Geri: ßunu oKu ve ßütün geziLeRde Kaynananı Yanına aL ! Cuma Ara. 12, 2008 7:41 pm
sağol...
Konu: Geri: ßunu oKu ve ßütün geziLeRde Kaynananı Yanına aL ! C.tesi Ara. 13, 2008 11:59 am
öNemLi deiL
Konu: Geri: ßunu oKu ve ßütün geziLeRde Kaynananı Yanına aL ! Ptsi Ara. 15, 2008 9:01 pm